Boletes de coco i patata
- 500 g . de coco ratllat
– 400 g . de sucre
- 400
g . de patata bullida i
aixafada ben fina
Netejar les patates i bullir-les per separat, un cop
bullides xafar-les ben fines, i quan
estiguin fredes barrejar-hi el sucre i 400 grams de coco
(guardar-ne 100 gr. per arrebossar-les).
Es fan igual les unes que les altres.
Fer boletes del tamany d’una nou i passar-les
pel coco que em guardat i posar-les a la nevera 3-o-4 hores.
Al moment de servir-les es posa una de cada color
i queda molt maco.
Es poden servir amb
cistellets de paper, de fer magdalenes, petites.
Boletes de coco i pastanaga
--400 grams de sucre
--400 grams de pastanagues
bullides i aixafades ben fines
Netejar les pastanagues i fer igual que les de
patata
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada