- oli
- 2 talls de bacallà per persona
– bastants alls
-un grapadet de pinyons
– pebre vermell
- una culleradeta de vinagre de xerès
– pebre negre
– farina - oli
Deixar remullar el bacallà ( és millor deixar-lo 6 – o – 7 dies a la nevera sense tocar l’aigua per res...
Quan s’ha de cuinar, rentar-lo bé i canviar l’aigua 3 o 4 hores abans de cuinar).
Escorre bé, i eixugar-lo amb un drap net, o paper de cuina enfarinar i fregir.
Laminar els alls i posar a la paella amb el mateix oli de fregir el bacallà amb el foc molt baixet, només un moment, ja que es cremen ràpid, al apagar el l foc posar-hi el vinagre, i el pebre vermell, afegir-hi els pinyons, moure-ho bé
Posar el bacallà a una plata i abocar l’oli, amb els alls, i els pinyons per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada