Ingredients:
- patates
– cues de bacallà
– bastants alls i bastant julivert
– 1 o 2 cebes
– 2 o 3 fulles de llorer
- un ou dur
- un ou dur
– oli i sal.
Posar les patates i la ceba i el llorer a bullir amb l’aigua just que les cobreixi. Quan ja estiguin cuites, posar-hi el bacallà i deixar-ho bullir un parell de minuts.
Apagar el foc i no destapar fins passats 5 minuts.
Fer una picada amb l’all i el julivert, posar-hi oli.
Servir les patates amb bacallà i amanir amb la picada, i adornar amb l'ou dur.
També es pot fer igual, però amb els alls fregits, una mica de pebre vermell i una cullerada de vinagre.
( amb molta cura, perquè el pebre vermell, es crema deseguida, i amarga )
Quan ja estan cuites les patates, en treus una i la xafes bé. La tornes a la cassola per espessir una mica, i tires els alls fregits i ho deixes que bullin un parell de minuts més. Aquestes patates es mengen amb una mica de suc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada