VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 23 d’abril del 2014

REMENAT DE XAMPINYONS


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjo9MPL-nigDjdJEk5rkvl-WgQ2r2C1xjbN5ar286-FzDD7czWdoE2aFVSO2pFJ2vBo4YWJak-eGCFN3bvJSB_z-UvvAmh5M5wpIcjtquI6c-P1eNuH39aQT4cINMLm4x5k47LUFln5EVw/s1600/DSCF6968.JPG


Ingredients.

½ k. De xampinyons naturals laminats

Una ceba grossa

Un got de vi negre

Un gra d’all

Oli - Sal – pebre – un polset de sucre.

Filetejar la ceba, i posar-la a una paella, que es vagi coent, però sense que es faci rossa.

 Afegir-hi els xampinyons, laminats, o tallats petits, i afegir-hi, el got de vi.

Afegir-hi, el polset de sucre, la sal i el pebre, i deixar que vagi reduint el vi, fins que se’l, hagi begut tot.

No ha de quedar molt sec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada