VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 9 de setembre del 2013

RISOTTO AMB BOLETS I BACON




  Ingredients:

- 300 g d’arròs

- 1,5 l de brou

- 1 got de vi blanc

- 1 ceba grossa

- 50 g de mantega

- 150 g de parmesà ratllat

- un pot de bolets

- 200 g de bacon

- oli d’oliva

– sal

Enrossiu la ceba picada en una  cassola amb oli.
Quan la ceba hagi agafat color, afegiu-hi el bacon trinxat petit, i passats 3 o 4 minuts, ja hi podeu posar l’arròs, donar-hi unes voltes, i posar-hi el vi blanc. Remeneu-ho.

 Després, poseu-hi els bolets, i torneu-ho a remenar bé, perquè es barregin els gustos.

 Aneu afegint el brou calent a mesura que l’arròs el vagi absorbint, sense deixar de remenar.

Retireu l’arròs del foc i afegiu-hi la mantega i el parmesà. Remeneu-ho bé i ja podreu sevir, ven calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada