VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 17 de setembre del 2013

CROQUETES D’ALBERGÍNIA



1 Albergínia grossa

1 Ceba

100 gr. de pernil salat

2 cullerades rases de farina
mig litre de llet
un ou
farina de galeta

          Agafar l’albergínia pelar-la i tallar-la a quadrats, fregir-la i treure-la , en el mateix oli, fregir ceba , quan la ceba estigui feta ,afegir-hi l’albergínia i pernil salat tallat ben petit ,posar-hi farina donar-hi unes voltes i afegir-hi la llet. Deixar-ho refredar, i guardar-ho a la nevera 24 hores.

           Fer  les croquetes passar-les per ou batut i farina de galeta.

 En lloc de pernil, si pot posar una mica de pollastre, o carn de restes de carn que tingueu a la nevera, ven trinxat

 L’albergínia, és millor, posar-la una hora amb aigua i sal, treu l’amargor, i agafa menys oli al fregir  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada