INGREDIENTS:
1 Enciam,
8 gambes,
4 palets de cranc
100 g.nous
1 poma
1 taronge
100 gr. de formatge fresc,
3 cullerades de salsa de tomàquet,
1 cullerada de brandi,
1 got de cava
maionesa,
oli
Netejar l’enciam, tallar-lo ben petit, i posar-lo
a la plata que es te de servir, afegir-hi els palets de
cranc tallats petits,igual que la poma ,la taronge,
les nous i el formatge fresc.
Posar l’oli a la paella i sofregir una mica les
gambes.
Treure-les de la paella i en el mateix oli
posar-hi la maionesa,
el brandi, el tomàquet, i el cava, deixar-ho coure
1 minut sense deixar de remenar.
Posar les gambes d’una manera decorativa sobre la plata de l’amanida,
i amanir-ho amb la salsa de la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada