VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 31 de maig del 2012

AMANIDA TÈBIA DE GAMBES








INGREDIENTS:


1 Enciam,


8 gambes,

4 palets de cranc

100 g.nous

1 poma

1 taronge

100 gr. de formatge fresc,

3 cullerades de salsa de tomàquet,

1 cullerada de brandi,

1 got de cava

maionesa,

oli

Netejar l’enciam, tallar-lo ben petit, i posar-lo

a la plata que es te de servir, afegir-hi els palets de

cranc tallats petits,igual que la poma ,la taronge,

les nous i el formatge fresc.

Posar l’oli a la paella i sofregir una mica les

gambes.

Treure-les de la paella i en el mateix oli

posar-hi la maionesa,

el brandi, el tomàquet, i el cava, deixar-ho coure

1 minut sense deixar de remenar.


Posar les gambes d’una manera decorativa sobre la plata de l’amanida,
i amanir-ho amb la salsa de la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada