Ingredients
-Llom un kilo
-El suc de 3 o quatre taronges, segons la quantitat de llom
-2 cebes
-La pell d’una taronja
-Ametlles crues laminades
-Una ampolleta de crema de llet
-Una culleradeta petita de maicena
-Una copeta de brandi, o xeres
-Brou
Rostir el llom tot en un tall. Quan ja estigui ven ros dels costats, afegir-hi el brandi, o xares, posar-hi la ceba trinxada. Deixar que cogui una mica, a foc fluix.
Afegir-hi el suc de les taronges, i si cal una mica de brou, i deixar que cogui fins que estigui al punt.
Deixar que faci la xup,xup, uns moments, i servir adornat amb taronja tallada ben fineta, i passada per la paella amb una mica de mantega.
Afegir-hi el suc de les taronges, i si cal una mica de brou, i deixar que cogui fins que estigui al punt.
Treure el tall de la salsa i tornar a posar-lo al foc, desfer la maicena amb una mica de brou, i deixar que cogui tot junt uns minuts.
Afegir-hi el llom tallat finet i la crem de llet.
passar les ametlles laminades per la paella amb molta cura de que no es cremin, i quan repartim la salsa per sobre el llom, posar-hi les ametlles per sobre per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada