Dues albergínies grans
- 50 g d’olives negres,
- Una ceba grossa
- quatre tomàquets mitjans dos dents d’all
- una cullerada d’oli d’oliva 200 g de formatge ratllat
- Orenga fresca
- Sal al gust
.Tallar les albergínies a rodanxes. Tallar la ceba a rodanxes. Trinxar els tomàquets. Picar els alls molt fins. Formatge ratllat gruixut.
Picar l’orenga. Perquè l’albergínia estigui en el seu punt, s'ha ha de col·locar en un recipient amb aigua i sal al voltant d’una hora. Passat aquest temps rentar-les i secar-les el més que pugui. Col·locar les rodanxes en una safata recobertes d’una capa de cebes. Possar-hi el tomàquet, el llorer, l’all i les olives. Afegir-hi sal, orenga, formatge i una mica d’oli d’oliva. Posar-ho al forn fins que estiguin ben daurades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada