Ingredients:
- 280 g. de farina
– 100 g. de formatge ratllat
- 1 ou
– 1 cullerada d’oli
– una culleradeta de sucre
– un polset de sal
– ½ vas d’aigua o llet
– 25 g. de llevat de forner
- orenga.
Posar la farina en forma de volcà. Fer un vuit al mig. Esmicolar el llevat a sobre, la sal, el sucre, l’oli, i l’ou. Afegir-hi l’aigua o llet poc a poc i anar amassant.
Un cop feta la massa deixar-la 2 o 3 hores perquè pugi.
Estira la massa a una llauna, amb les mans untades perquè no s’enganxi.
Posar-hi salsa de tomàquet cru, anxoves, sobrassada, pebrot vermell, olives. Etc... Escampar-hi el formatge ratllat i posar-ho al forn.
Es pot fer amb tot el que es vulgui. Si pot posar salsitxes, xampinyons, trossos de formatges de diferents. A gust de cadascun.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada