VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 29 d’abril del 2011

PITZZA



Ingredients:

- 280 g. de farina

– 100 g. de formatge ratllat

- 1 ou

– 1 cullerada d’oli

– una culleradeta de sucre

– un polset de sal

– ½ vas d’aigua o llet

– 25 g. de llevat de forner

- orenga.
Posar la farina en forma de volcà. Fer un vuit al mig. Esmicolar el llevat a sobre, la sal, el sucre, l’oli, i l’ou. Afegir-hi l’aigua o llet poc a poc i anar amassant.

Un cop feta la massa deixar-la 2 o 3 hores perquè pugi.
Estira la massa a una llauna, amb les mans untades perquè no s’enganxi.
Posar-hi salsa de tomàquet cru, anxoves, sobrassada, pebrot vermell, olives. Etc... Escampar-hi el formatge ratllat i posar-ho al forn.

Es pot fer amb tot el que es vulgui. Si pot posar salsitxes, xampinyons, trossos de formatges de diferents. A gust de cadascun.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada