VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 21 d’octubre del 2010

FIDEUS MAR I MUNTANYA



Ingredients:
- 500 g. de fideus

-  300 g . de costella de porc

300 g. de conill

– 4 salsitxes

– 1 galera per cap

-  una sípia

– musclos

– 1 ceba

– 1 pebrot

– 3 grans d’all

– tomàquet  (pot ser de pot)

 – oli sal, i pebre.
En una cassola amb oli sofregir el tall, quan estigui ros posar-hi el pebrot, la ceba i els alls, deixar-ho coure una mica. Afegir-hi , la sípia i les galeres.

 Quan la sípia està cuita posar-hi el tomàquet i deixar-ho coure a foc lent. Quan el sofregit ja estigui fet posar-hi els fideus i deixar-los uns moments que es barregi bé.

Si tira aigua bullent i els musclos crus. Es deixa fins que estiguin cuits . uns 5 o 6 minuts. Es pot sevir amb formatge ratllat o sense.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada