VIQUI
Seguidors
dilluns, 7 de juny del 2010
PA DE GENOVESA AMB AMETLLES
Ingredients:
- 125 g. de mantega
– 250 g. d’ametlla amb pols
– 250 g. de sucre
– 75 g. de fecula
– 4 ous
- 2 cullerades soperes de kirch.
Barrejar l’ametlla amb la meitat del sucre. Afegir-hi els ous sense deixar de remenar, i no afegir-hi el segon fins que el primer no estigui absorbit el primer. Tot seguit afegiu-hi la mantega que té de ser tova, i la resta de sucre, el licor i seguir barrejant. Posar-hi la fecula amb forma de pluja. Untar el motlle i posar-ho a forn fluix 35 o 40 minuts. Apagar el forn i deixar-ho fins que es refredi.
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada