VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 18 de setembre del 2009

BACALLÀ AMB SOBRESADA -DIFERENT





Ingredients:


6 talls de bacallà

1 ceba

1 got de vi blanc

100 gr. de sobrassada

12 ametlles

2 grans d’all

julivert

oli.

Beixamel : 

½ litre de llet

2 cullerades rases de farina

50 gr. de mantega

50 gr. de formatge ratllat

sal i pebre

Fregir el bacallà i guardar-lo. 

Amb el mateix oli estofar la ceba filetejada ben fina i guardar-la.

 Amb una paella desfer la sobrassada, afegir-hi el vi blanc, i deixar-ho 2 minuts fins que la sobrassada estigui ben desfeta més o menys 2 minuts. 

Fer la picada, i un cop feta, fer la beixamel. Barrejar-hi la picada, i la sobrassada desfeta.

Untar una safata d’anar al forn, i posar-hi la ceba estofada, a sobre posar-hi el bacallà fregit i cobrir-ho amb la barreja de sobrassada i beixamel .

Repartir el formatge ratllat per sobre i posar-ho 5 minuts al forn a daurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada