Viqui

Viqui

Seguidors

dijous, 4 de juny de 2015

XATÓ DE VILANOVA




Ingredients:
-  una escarola
– 1 llauna de tonyina
 – 2 talls de bacallà remullat per esqueixar
– olives negres
– 2 ous durs
– tomàquet
 – espàrrecs.

Per la salsa:

 Ingredients:
– 12 ametlles torrades
– 12 avellanes torrades
– una cabeça d’alls
– 1 bitxo petit
- 4 tomàquets madurs
– quatre cullerades de vinagre de xerès
– quatre cullerades d’oli d’oliva
– sal
– pebre vermell.

Escalivar els tomàquets,i els alls.
( La salsa és la mateixa que la dels calçots, sense posar-hi la nyora)

Pelar els alls i els tomàquets, i passar-ho tot pel  mini- pimer.

 Si queda massa espès, afegir-hi una mica d’aigua. 

Fer l’amanida, i posar-hi tots els ingredients.

 Amanir amb la salsa, i barejar-ho bé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada