Viqui

Viqui

Seguidors

dissabte, 6 de juny de 2015

PASTÍS DE PINYA


Ingredients per a 6 persones:9 llesques de pa de motlle sense crosta


12 rodanxes de pinya al natural

150 g de tonyina en conserva

150 g d'olives farcides1 llauna d'anxoves

200 g de palets de cranc (surimi) 

Un potet maionesa

Preparació:

 
Apartar


 3 olives farcides 
- 4 anxoves 
- 3 rodanxes de pinya i reservar per a la decoració.

Tallar a trossets la pinya, els palets de surimi, les olives farcides i les anxoves.


Barrejar amb la tonyina. Afegir unes cullerades de maionesa i barrejar bé fins a obtenir una pasta.En un motlle per plum cake.
 Col·locar una làmina de film transparent deixant un bon tros a banda i banda del motlle. Aquest film envoltarà el nostre pastís i ens ajudarà a desmollar-lo.

Disposar una capa de pa de motlle i el fons (si sobra, tallar el trosset sobrant) i cobrir amb el farcit. 


Tapar amb una altra capa de pa de motlle i omplir de nou.

Cobrir amb una altra capa de pa de motlle i tapar amb el film. Guardar a la nevera fins l'hora de servir. es millor fer-lo d'un dia per l'altre.

Quan vagis a servir-lo, apartes el paper film i volteges el pastís com si d'un flam es tractés. 


Cobreix la part superior amb una fina capa de maionesa, col·loca la pinya que has reservat i omple els forats amb una oliva embolicada en una anxova. 

Pot ser que es necessiti alguna llesqueta més de pa per tapar  els foradets d'algún costat, això ja ho anireu veient al mateix anar fent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada