Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 27 de gener de 2015

CARXOFES A LA PLANXA


És una recepta molt senzilla, que tothom la pot fer.
Ingredients
Carxofes
Alls i julivert
Oli – sal – pebre
Treure les primeres fulles de les carxofes, poques, només les més dures. Partir-les, i fer una petita incisió, al mig, per la part de la cua.
Untar una mica la planxa, i posa-hi les carxofes tapades, que el lloc del tall, toqui a la planxa,  primer a foc fort, i quan ja es comences a enrossir, abaixar el foc.
Girar-les, i fer el mateix, primer a foc fort, i desprès, abaixar el foc, i posar-hi all i julivert trinxat, oli, sal i pebre, i deixar-les fins que estiguin cuites. No els costa gaire.
Jo  ja tinc sempre a  la nevera un pot preparat, amb oli alls, i julivert, triturat. A les hores, amb un pinzell, o una cullereta, vaig posant aquesta barreja a sobre les carxofes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada