Ingredients:
Vedella tallada fineta
Una ceba grossa
Dues pastanagues
Dos tomàquets
½
got de vi ranci, o xeres sec
Moixernons
Farina
Un manadet d’herbes,llorer,sajolida-romani,farigola.
Això depèn de les herbes que tingueu a casa
Oli, i una cullerada de llar
Sal, pebre
Un raget de vinagre.
Posar a estovar els moixernons amb aigua tèbia
Es posa la carn a macerar una estoneta, amb un raget de vinagre, (molt
poc) sal i pebre.
Es deixa un parell d’hores
Tot seguit s’enfarina la carn i es fregeix amb una paella, i es va
guardant.
Amb el mateix oli sufragi, la ceba trinxada, la pastanaga, i el tomàquet.Quan el sofregit
ja es veu que brilla, afegir-hi el vi.
Deixar-ho uns moments i passar-ho
per el mini pimer.
Posar-ho a una cassola, u olla a pressió.
Afegir-hi la vedella,
cobrir-ho amb aigua o brou (que pot ser una pastilla de brou concentrat,
desfeta amb aigua calenta)i els moixernons.
Deixar-ho bullir, si es amb cassola, al menys una hora, vigilant molt
que no s’enganxi, i l’olla a pressió, 30 minuts.
Abocar-ho a una safata, i sevir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada