Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 8 de juliol de 2014

BACALLÀ A LA CATALANA

Ingredients:

- 500g. de bacallà
– 500g. de patates
– 50 g. d’ametlles torrades
– 50 g. de pinyons
 – 1 ceba
– 3 tomàquets madurs
 – 3 dents d’all farina
- oli – sal – pebre – i julivert.

 S’agafa el bacallà ja remullat, es seca amb un paper de cuina se enfarina i es fregeix. Es guarda i amb el mateix oli es sofregeix la ceba i el tomàquet.

Es pelen les patates i es tallen a daus, i s’incorporen a la paella o cassola s’hi afegeix una mica d’aigua i es deixen bullir 10 minuts.


Mentre es fa una picada amb els alls, les ametlles, els pinyons, una mica de pebre i el julivert. 

S’afegeix a la paella de les patates, i s’hi posa el bacallà. Es deixa bullir 10 minuts més tot junt , i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada