Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 23 d’abril de 2014

REMENAT DE XAMPINYONS


http://2.bp.blogspot.com/-QBx8iKQvpDo/UNMwltrtRbI/AAAAAAAAA5Q/i9f8AyCWIjo/s1600/DSCF6968.JPG


Ingredients.

½ k. De xampinyons naturals laminats

Una ceba grossa

Un got de vi negre

Un gra d’all

Oli - Sal – pebre – un polset de sucre.

Filetejar la ceba, i posar-la a una paella, que es vagi coent, però sense que es faci rossa.

 Afegir-hi els xampinyons, laminats, o tallats petits, i afegir-hi, el got de vi.

Afegir-hi, el polset de sucre, la sal i el pebre, i deixar que vagi reduint el vi, fins que se’l, hagi begut tot.

No ha de quedar molt sec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada