Viqui

Viqui

Seguidors

dijous, 31 de maig de 2012

AMANIDA TÈBIA DE GAMBES






INGREDIENTS:
1 Enciam,
8 gambes,
4 palets de cranc
100 g.nous  
1 poma
1 taronge 
100 gr. de formatge fresc,
  3 cullerades de salsa de tomàquet,
1 cullerada de brandi,
1 got de cava
  maionesa,
oli

       Netejar l’enciam, tallar-lo ben petit, i posar-lo
a la plata que es te de servir, afegir-hi els palets de
cranc tallats petits,igual que la poma ,la taronge,
 les nous i el formatge fresc.

  Posar l’oli a la paella i sofregir una mica les
gambes.
 Treure-les de la paella i en el mateix oli
posar-hi la maionesa,
 el brandi, el tomàquet, i el cava, deixar-ho coure
1 minut sense deixar de remenar.

 
Posar les gambes d’una manera decorativa sobre la plata de l’amanida,
 i amanir-ho amb la salsa de la paella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada