6 talls de bacallà
1 ceba
1 got de vi blanc
100 gr. de sobrassada
12 ametlles
2 grans d’all
julivert
oli.
Beixamel :
Beixamel :
½ litre de llet
2 cullerades rases de farina
50 gr. de mantega
50 gr. de formatge ratllat
sal i pebre
Fregir el bacallà i guardar-lo.
Fregir el bacallà i guardar-lo.
Amb el mateix oli estofar la ceba filetejada ben fina i guardar-la.
Amb una paella desfer la sobrassada, afegir-hi el vi blanc, i deixar-ho 2 minuts fins que la sobrassada estigui ben desfeta més o menys 2 minuts.
Fer la picada, i un cop feta, fer la beixamel. Barrejar-hi la picada, i la sobrassada desfeta.
Untar una safata d’anar al forn, i posar-hi la ceba estofada, a sobre posar-hi el bacallà fregit i cobrir-ho amb la barreja de sobrassada i beixamel .
Repartir el formatge ratllat per sobre i posar-ho 5 minuts al forn a daurar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada