Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 10 de febrer de 2016

XATONADA;- 1




-             - Bacallà
 – escarola
– nyores
– avellanes i ametlles torrades
 ( la meitat més ametlles que -  d’avellanes)
– anxoves
– tonyina
– olives
- tomàquet.
    - més pa fregit
    - vinagre
   – alls escalivats

Esqueixar el bacallà i posar-lo en remull, 4 o 5 hores.
Rentar-lo bé.

Posar en remull les nyores amb el vinagre, posar-ho al mini pimmer, junt amb el tomàquet escalivat, i els alls escalivats, i sense pelar triturar.

Colar-ho i posar oli , i fregir el pa, triturar els fruits secs que es poden passar pel 1-2-3 perquè quedin més fins, i la salsa que em colat.


Tornar a triturar. També es pot fer sense colar, ja es triturarà tot junt.

A mi m'agrada més sense col·lar, dons ja es tritura molt bé. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada