VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 27 de gener del 2015

SÍPIA AMB CARXOFES I PÈSOLS







Ingredients:
 ¾  k. de carxofes
– ½ k. de sèpia
– ¼ k. de pèsols nets
– 1 ceba
– 3 o 4 grans d’all
 – 2 galetes maries
– 100g. de pernil
– ½ got de vi blanc sec
– una culleradeta de vinagre - julivert, oli, sal i pebre.
-          
Sofregir la ceba trinxada tapada i amb poc foc.

 Posar-hi la sípia a trossets petits, deixar-ho coure tot junt 5 minuts, afegir-hi el vi i un got d’aigua i deixar-ho coure 5 minuts més.

(No ha de coure massa, perquè la sípia si cou massa, queda dura, i corretjosa

 Tot seguit posar-hi el pernil a cuadrets, les carxofes i els pèsols.

 Salpebrar i deixar que cogui 10 minuts i mentre fer una picada amb les maries, el vinagre, els alls i el julivert.


 Deixar-ho reposar 5 minuts i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada