Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 8 de desembre de 2014

AMANIDA D'ESCALIVADA I FORMATGE DE CABRA


Ingredients

1 escarola

1 pebrot vermell petit

1 pebrot verd

1 ceba

1 albergínia no gaire grossa

1 patata

1 decilitre d'oli d'oliva

4 talls de formatge de cabra semicurat

d'un centímetre de gruix

nous

avellanes


festucs

panses

Preparació

Escalivem les verdures, cadascuna al seu punt.

 Les pelem i les tallem a  tiretes.


 Rentem l'escarola i eixuguem bé perque no hi hagi gens d'aigua.

Muntem el plat posant al centre una mica d’escarola.

 A sobre posarem una muntanyeta d'escalivada que ho podem fer amb una tassa.

Trinxarem tots els fruits secs, i els escamparem per sobre de l’amanida.

Gratinem el formatge al forn i, quan estigui calent, el posem al cim de l'escalivada.


 Amanim amb l'oli d’oliva. ( si no tenim escarola, ho podem fer amb enciam )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada