Ingredients
1 escarola
1 pebrot vermell petit
1 pebrot verd
1 ceba
1 albergínia no gaire grossa
1 patata
1 decilitre d'oli d'oliva
4 talls de formatge de cabra rodó
d'un centímetre de gruix
nous
avellanes
festucs
panses
Preparació
Escalivem les verdures, cadascuna al seu punt.
Les pelem i les tallem a tiretes.
Rentem l'escarola i eixuguem bé perque no hi hagi gens d'aigua.
Muntem el plat posant al centre una mica d’escarola.
A sobre posarem una muntanyeta d'escalivada que ho podem fer amb una tassa.
Trinxarem tots els fruits secs, i els escamparem per sobre de l’amanida.
Gratinem el formatge al forn i, quan estigui calent, el posem al cim de l'escalivada.
Amanim amb l'oli d’oliva. ( si no tenim escarola, ho podem fer amb enciam )
A sobre del formatge un cop acabada l'amanida queda molt bo una mica de melmelada si agrada
A sobre del formatge un cop acabada l'amanida queda molt bo una mica de melmelada si agrada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada