Ingredients:
-1 l. de llet
– 4 cullerades de farina
-1 ceba
– 1 pebrot verd
– 1 pastanaga
– 1 carbassó
– 2 pebrots xoriceros
– 2 grans d’all
– 100 g. d’espinacs
– 100 g. de formatge – oli – sal – i – pebre.
Per arrebossar - mantega – ou – farina de galeta.
Posar la ceba i els alls a sufragi en una paella amb oli, afegir-hi tota la verdura trinxada petita menys els espinacs.
Deixar ho 10 minuts i posar-hi els espinacs tallats petits, deixar un moment posar-hi la farina i deixar que es barregi amb tota la verdura remenant sempre.
Afegir-hi la llet tèbia i deixar-ho coure 15 minuts remenat sempre.
Posar-hi el formatge ratllat, remenar perquè s’incorpori bé i abocar a una safata perquè es refredi.
Si agrada si pot possar un tros de formatge blau, o rocafort, quan està tot a la paella.
Fer les croquetes passar-les per ou i farina de galeta i fregir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada