Ingredients:
- 1k. de patetes
– ¼ de litre de llet
– 50 g . de mantega.
Farcit:
- un porro
- un porro
– 100 g . de pernil dolç
– un potet de xampinyons laminats
-100 g . de bacon
–50 g . de formatge ratllat
-
–
- sal i pebre.
Fer el puré amb les patates , la mantega i la llet.
Sofregir el bacon. Treure’l. Sofregir el porro amb la ceba, afegir-hi els xampinyons, salpebrar.
Tallar el pernil dolç i afegir al sofregit, un cop apagat el foc junt amb el bacon.
Tallar el pernil dolç i afegir al sofregit, un cop apagat el foc junt amb el bacon.
Unta una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré de patates.
A sobre posar-hi tot el sofregit i cobrir amb l’altre meitat de patates. Posar-hi el formatge ratllat i al forn
(Es pot fer amb qualsevol classe de bolets)
A sobre posar-hi tot el sofregit i cobrir amb l’altre meitat de patates. Posar-hi el formatge ratllat i al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada