VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 29 d’abril del 2011

PASTÍS DE PATATA I XAMPINYONS

                              


Ingredients:

- 1k. de patetes

– ¼ de litre de llet

50 g. de mantega.

Farcit:

 - un porro



– una ceba

100 g. de pernil dolç

– un potet de xampinyons laminats 

 - 100 g. de bacon

50 g. de formatge ratllat 

- sal i pebre.
Fer el puré  amb les patates , la mantega i la llet.

Sofregir el bacon. Treure’l. Sofregir el porro amb la ceba, afegir-hi els xampinyons, salpebrar.

Tallar el pernil dolç i  afegir al sofregit, un cop apagat el foc junt amb el bacon.
Unta una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré de patates.

 A sobre posar-hi tot el sofregit i cobrir amb l’altre meitat de patates. Posar-hi el formatge ratllat i al forn

(Es pot fer amb qualsevol classe de bolets)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada