Pastis de iogurt i llimona
Ingredients 6-8 persones:
50 grams de sucre
5 fulles de gelatina
El suc de 2 llimones
6 iogurts grec
2 cullerades de melmelada al gust
Elaboració:
Poseu les fulles de gelatina amb aigua freda per hidratar-les, de 15 a 20 minuts.
Pinteu molt finament el motlle amb unes gotes d’oli de gira-sol.
Procediu a fer el suc de les llimones, i coleu-lo.
Reserveu.
Poseu els iogurts en un bol, passat el temps de hidratació de les fulles de gelatina, procediu a escalfar el suc de les llimones al microones o be al foc, tan punt estigui calent, afegiu-li les fulles ben escorregudes d’aigua i remeneu el contingut fins que estiguin ben dissoltes, afegiu el sucre .
Procediu afegir el suc al bol del iogurt i remeneu a un batedor de ma tota la barreja fins que quedi com una crema; disposeu la barreja al motllo, tapat amb paper film o amb la tapa del seu motlle; i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores o millor un dia per altra.
Per donar un toc de color podeu afegiu-li unes cullerades de melmelada. També si pot ratllar una mica de pell de llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada