VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’abril de 2022

FIDEUS AMB CLOÏSSES




 


Ingredients:


  200 gr de fideus ploma


  28 cloïsses fines


  1 litre de brou (de peix)


  ½ copa de xerès sec


  2 grans d'all


  Oli d'oliva, julivert i sal

Per a la salsa:


  2 pastanagues


  1 pebrot vermell


  1 pebrot verd


  Oli d'oliva i sal


  2 cebes


  2 porros


  Elaboració:


 En primer lloc preparem la salsa, en una cassola es

 tira oli, quan estigui calent s'afegeixen les cebes,

 les pastanaga, els pebrots i els porros, tot això ben

 picat, es sala i es deixa coure molt a poc a poc uns

 ¾ d'hora , un cop cuit es passa pel passapuré i es

 reserva.


Posar a escalfar el litre de brou, quan comenci a

 bullir s'hi afegeixen els fideus i les cloisses

remouen i tot seguit es retiren del foc, es tapen i es deixen

 reposar uns 20 minuts,(Es va fent sense foc)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada