Ingredients:
200 gr de fideus
ploma
28 cloïsses fines
1 litre de brou (de
peix)
½ copa de xerès sec
2 grans d'all
Oli d'oliva, julivert i sal
Per a la
salsa:
2 pastanagues
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
Oli d'oliva i sal
2 cebes
2 porros
Elaboració:
En primer lloc preparem la salsa, en una cassola es
tira oli, quan estigui calent s'afegeixen les cebes,
les pastanaga, els pebrots i els porros, tot això ben
picat, es sala i es deixa coure molt a poc a poc uns
¾ d'hora , un cop cuit es passa pel passapuré i es
reserva.
Posar a escalfar el litre de brou, quan comenci a
bullir s'hi afegeixen els fideus i les cloisses
remouen i tot seguit es retiren del foc, es tapen i es deixen
reposar uns 20 minuts,(Es va fent sense foc)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada