Seguidors

dilluns, 1 de juliol de 2019

OUS FARCITS

 INGREDIENTS 

 7 ous

 1 porro

 1 pastanaga 

 10 gambes pelades 

 sal, pebre 

 PER A LA SALSA:

 4 rovells cuits 

 1 rovell cru 

 50 g. mostassa 

 20 ml. vinagre de xerès 

 150 ml. oli de gira-sol 

 2 cogombres amb vinagre

 5 tàperes

 unes fulles de julivert 

 El farciment.

 Ofegar el porro juntament amb la pastanaga tallada ven petita. 

 Afegir les gambes trossejades, salpebrar i retirar del foc.

 Afegir dos rovells cuites esmicolades. 

 Per la salsa :

 Posar en el got de la batedora 4 rovells cuits, el rovell cru, la mostassa i el vinagre de Xerès. Emulsionar amb oli de gira-sol.

 Afegir els cogombres i les tàperes picades el julivert, sal i pebre. 

 Omplir els ous. Barrejar el farcit amb la salsa (reservar una mica per sobre. 

Omplir els ous amb la farsa. Servir els ous farcits amb una cullerada de salsa a sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada