VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 4 de juny del 2015

AMANIDA AMB SALSA DE MOSTASSA


Ingredients:



 Un enciam

 un ou dur

 una llauna d’anxoves

 una poma

 50 gr. de formatge tendre

  3 cullerades de maionesa i sal.

Per la salsa :

1 iogurt

 una cullerada de mostassa de Dijon

 una cullerada de vinagre de Xerès

 3 cullerades de maionesa


Tallar l’enciam ben petit i afegir-hi tots els ingredient, menys els de la salsa.

En el pot de la batedora, posar-hi tos els ingredients de la salsa , afegir-hi l’oli de les anxoves i una mica de sal, batre fins que quedi ben lligat i abocar-ho sobre l’amanida. ( Vigilar amb la sal, perquè les anxoves, ja son salades ) 


 Remenar-ho i servi tot seguit
Haveu de tenir cura de la mostassa, que no sigui massa ford 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada