VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 27 de juny del 2014

RAP AMB SALSA DE PICADA

INGREDIENTS

4 talls de rap
4 gambes
Oli – sal – i - pebre

Per la picada

Dues maries
9 o 10 ametlles crues
½ gotet de vi blanc
1/2 gotet d'aigua
3 grans d’all
Una mica de julivert
2 cullerades de tomàquet  fregit

Salpebrar el rap i deixar-lo, una estoneta.

Triturar tots els ingredients amb el mini  pimmer
Posar oli a la cassola, i posar-hi la picada. 
Deixar que cogui, 3  minuts.

Posar-hi els talls de rap, i afegir-hi l’aigua si creieu, que es necessita una mica més, ja ho veureu, però  no massa, que no quedi el suquet clar.

Deixar-ho bullir 3 o 4 minuts, no més del contrari el rap es quedaria astellòs.

Servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada