VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 29 de juny del 2013

CEBA CARAMEL·LITZADA




2 o 3 cebes ven grosses


4 o 5 cullerades de sucre, ( segons la quantitat que en fem)
Oli d’oliva
Una cullerada de vinagre de xerès  
Pelem la ceba i la tallem tipus juliana.
 Després, en una paella, tirem un rajolíd'oli d'oliva i posarem la ceba filetejada i la deixarem coure poc a poc tapada, una estoneta, remenant sovint
Tot seguit quan ja està transparent,i posarem el sucre.

 La mantenima foc lent sensedeixar de remenar durant 20 minuts. Destapat.
 Passat aquest temps, i posarem el vinagre de xerès, Ho deixem 5 minuts més fins que s'evapori el vinagre sense deixar de remenar duran 5 o 6 minuts.

Ja és pot servir, com acompanyament, especialment carn de porc.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada