2 o 3 cebes ven grosses
4 o 5 cullerades de sucre, ( segons la quantitat que en fem)
Oli d’oliva
Una cullerada de vinagre de xerès
Pelem la ceba i la tallem tipus juliana.
Després, en una paella, tirem un rajolíd'oli d'oliva i posarem la ceba filetejada i la deixarem coure poc a poc tapada, una estoneta, remenant sovint
Tot seguit quan ja està transparent,i posarem el sucre.
Tot seguit quan ja està transparent,i posarem el sucre.
La mantenima foc lent sensedeixar de remenar durant 20 minuts. Destapat.
Passat aquest temps, i posarem el vinagre de xerès, Ho deixem 5 minuts més fins que s'evapori el vinagre sense deixar de remenar duran 5 o 6 minuts.
Passat aquest temps, i posarem el vinagre de xerès, Ho deixem 5 minuts més fins que s'evapori el vinagre sense deixar de remenar duran 5 o 6 minuts.
Ja és pot servir, com acompanyament, especialment carn de porc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada