VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 8 de maig del 2013

PASTÍS DE LLUÇ


INGREDIENTS


Una ceba


Un gra d’all


2 cullerades de salsa de tomàquet


3 filets de lluç congelat sense espina


3 ous


Una ampolla de crema de llet, que no sigui per muntar


2 trossos de pa de motlle, sense crosta


Un raget de vi blanc


Un trosset de formatge blau. ( això és optatiu )


Sal, oli, pebre, farina de galeta, i mantega per untar el motlle


Sufragi  la ceba i l’all. Posar-hi el tomàquet sofregit , o cru, i deixar, que es cogui.


Afegir-hi el peix tallat a trossos , posar sal, i pebre. Deixar-lo 3 o 4 minuts, i posar-hi un raget de vi blanc. Deixar-ho un minut, o dos, i abocar-ho tot a un pot gran per triturar, junt amb el pa, la crema de llet, els ous, el formatge i un polset de sal.


Un cop triturat, posar-ho a un motlle, que tindrem preparat, untat amb una mica de mantega, i esposar-hi farina de galeta.


Posar-ho 10, o 12 minuts al microones. Punxar-ho amb un escuradents,  per veure di està cuit. Ha de sortir net.


Sevir acompanyar d’una amanida, i salsa maionesa, o tomàquet fergit. Això a gust de cada un.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada