VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 20 de gener del 2013

SOPA DE CEBA - 1





INGREDIENTS

Dues cebes grosses

75 gr. de mantega

Una mica de sucre

Un polset de sal

Un polset se pebre blanc

Una culleradeta petita, rasa de farina

Una copeta de vi blanc


Crostonets de pa fregit

Formatge ratllat

Brou

Tallar les cebes ven fines i posar-la a estofar, amb la mantega, procurant que no es faci rossa.

Espolsar-hi, la culleradeta de farina, sal, un polset de sucre, i un polset de pebre blanc. Donar-hi unes voltes, i ruixar-ho, amb el vi blanc.

Deixar-ho uns moments perquè s'evapori el vi, i afegir-hi, el brou.

Deixar-ho bullir 5 minuts, apagar el foc, i posar-hi els crostonets de pa fregit, i el formatge ratllat.

També es pot posar a gratinar al forn, perquè s’enrosseixi el formatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada