VIQUI
Seguidors
dimarts, 20 de setembre del 2011
SALMÓ AMB CREMA DE XAMPINYONS
Iingredients:
-4 talls de salmó gruixuts
– 2 llimones
– 100g. de farina
– 200g. de xampinyons naturals
– 100g. de mantega
– ½ ampolla de crema de llet
– sal, i pebre.
Amb una safata posar-hi els talls de salmó. Escorre 1 llimona per sobre i deixar-ho macerar 2 o 3 hores.
Netejar els xampinyons, partir-los i posar amb aigua i el suc de l’altre llimona.
Escorre el salmó i secar amb un drap o paper de cuina, enfarinar i fregir amb la mantega.
Treure’l, i guardar-lo amb un altre safata, i a la mateixa paella fregir els xampinyons tallats petits, durant 5 o 6 minuts,i posar al voltant del salmó.
A la mantega que ha quedat posar-hi la crema de llet, sal i pebre i deixar-ho reduir una mica perquè es lligui. Tirar-ho per sobra el salmó i servir
Etiquetes::
SALMÓ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada