VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 de setembre del 2011

SALMÓ AMB CREMA DE XAMPINYONS




Iingredients:

-4 talls de salmó gruixuts

– 2 llimones

– 100g. de farina

– 200g. de xampinyons naturals 

– 100g. de mantega

– ½ ampolla de crema de llet

– sal, i pebre.

Amb una safata posar-hi els talls de salmó. Escorre 1 llimona per sobre i deixar-ho macerar 2 o 3 hores.

Netejar els xampinyons, partir-los i posar amb aigua i el suc de l’altre llimona.

 Escorre el salmó i secar amb un drap o paper de cuina, enfarinar i fregir amb la mantega.

Treure’l, i guardar-lo amb un altre safata, i a la mateixa paella fregir els xampinyons tallats petits, durant 5 o 6 minuts,i posar al voltant del salmó.

A la mantega que ha quedat posar-hi la crema de llet, sal i pebre i deixar-ho reduir una mica perquè es lligui. Tirar-ho per sobra el salmó i servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada