VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 22 de març del 2018

BACALLÀ AMB PATATES AL FORN


Imatge relacionada





1 K. De patates

4 talls de bacallà 
( no fa falta que sigui del millor, perquè s’ha de desfer)

3 – o – 4 dents d’all

2 fulles de llorer

1 ceba

2 ous

julivert

½ gotet de vi blanc

100 g. de formatge ratllat

Farina de galeta

Pebre vermell

Oli – sal – pebre

Bullir les patates senceres, a part bullir el bacallà ( molt poquet )

Fer un sofregit amb la ceba, el llorer, els alls, i el julivert.

Quan estigui a mig fer , afegir-hi el vi, el pebre vermell, i una mica de sal si fa falta .

A una llauna per anar al forn, posar-hi oli, i una capa de patates tallades a rodanxes, no massa gruixudes.

A sobre anar desfent el bacallà i posar-lo a sobre, posar-hi la meitat del sofregit que hem fet i tornar a posar patates, i bacallà, fins que s’acabi amb una capa de patata.

Batre els ous, i posar-los a sobre les patates.
Escampar-hi la farina de galeta, i el formatge ratllat, i posar-ho al forn a gratinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada