VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 30 de novembre del 2017

POLLASTRE AMB PILOTES



Ingredients:

- Un pollastre tallat

– 14 o 15 patates petites o 3 0 4 de grosses

– i ceba

– 2 tomàquets

– oli sal i pebre

– ½ got de vi blanc sec

– brou.

Per les pilotes:

- Carn picada

– molla de pa

– 1 ou

– sal, pebre , all i julivert.

- Farina .

Per la picada : 6 ametlles torrades – 3 grans d’all – 2 maries o una mica de pa fregit.

Fer les pilotes amb tots els ingredients, fer pilotes no gaire grosses , enfarinar-les i fregires. Guardar-les.

En el mateix oli fregir les patates tallades a daus. Posar l’oli sobrant a una cassola i rostir el pollastre . Treure’l i sofregir la ceba i el tomàquet.

Posar- hi el pollastre i les pilotes, el got de vi i deixar-ho uns moments. 

Posar-hi el brou que just ho cobreixi, deixar-ho coure 10 minuts, mentre fer la picada i afegir-la a la cassola . deixar-ho 5 minuts més i ja es pot servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada