VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 13 de novembre del 2017

PITS DE POLLASTRE A LA XINESA

                                



INGREDIENTS:

- 2 pits de pollastre nets 

- 4 talls de pinya 

- 4 cullerades d’oli 

-1copa de xerès 

-1 cullerada de farina

 - ( tipus maicena ) 

- 2 pastanagues 

- 2 porros 

- 2 cullerades de salsa de soja 

- una mica de sucre - i - sal.

Tallar el pollastre a daus i posar-lo a macerar amb la salsa de soja un parell d’hores.

Fregir el pollastre, no massa fet, treure’l i fregir la pinya tallada a trocets i enfarinada treure-la i posar-la junt amb el pollastre.

En el mateix oli fregir el porro net i tallat ben petit, la pastanaga ratllada, (coure-ho tapat).Un cop cuit afegir-hi el pollastre i la pinya, la copa de xerès i el sucre.

 Deixar-ho coure 10 minut més tapat
Es pot servir acompanyat d’arròs blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada