VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 27 de novembre del 2017

LLONZA LLAMINERA AMB TARONJA





Ingredients.

Una llonza grosseta

El suc de tres taronges

75 gr. De sucre morè

½ gotet de brandi

Una cullaradeta de Maizena

PER ADOBAR LA CARN

Oli d’oliva

Un raget de salsa de soja

Un raget de brandi

Sal – pebre

Tallar la llonza a trossos no massa prims.

Barrejar l’oli, el brandi, la salsa de soja, la sal, i el pebre, i pintar bé els trossos de llonza.
Deixar-los macerar tota la nit.

Fregit la llonza però molt poquet, només marcar-la per els dos costats..

En el mateix oli, enrossir una mica la maicena, i tot seguit tirar-hi el suc que ha deixat la llonza, i el de taronja, posar-hi el brandi, i deixar-ho uns minuts.

Posar-hi la llonza uns minuts, i ja es pot servi.

Jo vaig fregir prunes, i  rotllanes de taronja partida,  la vaig fregir per adornar el plat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada