VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 15 de novembre del 2017

GALLINA AMB SUC ( olla a pressió )





Ingredients

- una gallina a trossos

– 1 ceba

– un cap d’alls

– 2 pastanagues

– 2 tomàquets

– bolets

- llorer

– un manat d’herbes

– caldo o aigua

– una copa de brandi.

Picada:

- Alls
– julivert
– 12 ametlles torrades
- El fetge de la gallina

Passar la gallina per la cassola, tot seguit trinxar-hi la pastanaga, la ceba amb 4 trossos – i els tomàquets tallats. Deixar-ho 10 minuts i posar-hi el caldo els bolets i tapar. Deixar-ho coure 35 o 40 minuts ( segons el dura que sigui la gallina).

Destapar i afegir-hi la picada que ja tindrem feta amb l’all, julivert, el fetge de la gallina fregit, les ametlles, i aclarir-ho amb el brandi.

Deixar-ho coure 10 o 12 minuts més. Si hi faltés suc afegir-hi una mica d’aigua  brou calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada