VIQUI
Seguidors
dimarts, 12 de setembre del 2017
PASTÍS DE PINYA I AMETLLES
PASTÍS DE PINYA I AMETLLES
Ingredients:
Pasta brisa.
- 1pot petit de pinya
– 150 g de sucre
- 150 g. de mantega –
CREMA D’AMETLLES:
- 100 g d’ametlles mòltes
- 1,ou
- 1 pot de Nata per a Cuinar
- 3 cullerades de rom
- 50 g de sucre.
Amb la pasta brisa folrar el motlle de pastís, punxar el fons varies vegades amb una forquilla i coure-la 10 minuts a forn.
Tallar la pinya daus. Fondre-la mantega amb el sucre i, abans que es caramelitzi, posar-hi la pinya durant uns minuts.
Deixar que refredi i estendre sobre la pasta brisa ja cuita.
Batre l’ou amb el sucre fins que sigui cremós; afegir les ametlles triturades, el rom i la nata, i evocar-ho sobre la pinya.
Coure el pastís a forn suau uns 20 minuts.
Etiquetes::
PASTISSOS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada