VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 de setembre del 2017

PASTÍS DE PINYA I AMETLLES



PASTÍS DE PINYA I AMETLLES

Ingredients:

Pasta brisa.

- 1pot petit de pinya

– 150 g de sucre

- 150 g. de mantega –

CREMA D’AMETLLES:

- 100 g d’ametlles mòltes

- 1,ou

- 1 pot de Nata per a Cuinar

- 3 cullerades de rom
- 50 g de sucre.

Amb la pasta brisa folrar el motlle de pastís, punxar el fons varies vegades amb una forquilla i coure-la 10 minuts a forn.

Tallar la pinya daus. Fondre-la mantega amb el sucre i, abans que es caramelitzi, posar-hi la pinya durant uns minuts.

Deixar que refredi i estendre sobre la pasta brisa ja cuita.

Batre l’ou amb el sucre fins que sigui cremós; afegir les ametlles triturades, el rom i la nata, i evocar-ho sobre la pinya.

Coure el pastís a forn suau uns 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada