VIQUI
Seguidors
dimecres, 13 de setembre del 2017
LLUÇ AL FORN
Ingredients
1 lluç d’1 kg aprox.
1 llimona
100 g de formatge parmesà
50 g de pa ratllat
sal
pebre
50 g de mantega
oli d’oliva (de gust suau)
Per al confitat de tomàquet:
1/2 kg de tomàquets madurs
2 grans d’all
sal i pebre
un polsim de sucre
oli d’oliva
Herbes (romaní, farigola)
Escaldeu els tomàquets en un cassó amb aigua bullint durant uns segons, peleu-los, talleu-los a quarts i reserveu-los.
Per fer el confitat de tomàquet, en una cassola amb un raig d’oli sufragui els alls picats.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi el tomàquet, salpebreu-ho, rectifiqueu-ho de sucre i oli, afegiu-hi les herbes aromàtiques i deixeu-ho coure durant 15 minuts.
Mentrestant, salpebreu els filets de lluç, poseu-los en una safata de forn untada amb oli, ratlleu-hi el formatge parmesà per sobre i espolseu-hi també una mica de pa ratllat per sobre.
A continuació, amaniu-ho amb el suc d’una llimona i un bon raig d’oli, afegiu-hi uns daus de mantega i deixeu-ho coure al forn, prèviament pre escalfat a 200 graus, durant 10 minuts.
Tritureu-lo amb el Túrmix i reserveu-lo.
I ja per acabar, feu un llit amb el tomàquet confitat i poseu-hi el lluç a sobre, i servir calent.
També es pot fer amb un llit de patates passades per la paella en lloc de tomàquet.
Etiquetes::
CASSOLETES DE PEIX
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada