VIQUI
Seguidors
dilluns, 4 de setembre del 2017
"BROWNIES" DE XOCOLATA I NOUS - 2
"BROWNIES" DE XOCOLATA I NOUS
INGREDIENTS:
75 g. de mantega
300 g. de Xocolata negre de LINDT trossejat
3 ous
150 g. de sucre
½ culleradeta de sal
150 g. de nous trossejades
120 g. de farina
Untar un motlle amb mantega, o posar paper de forn al fons
Fondre la xocolata trossejada i la mantega en un recipient al bany
maria sobre foc suau o al microones, uns 20 o 30 segons, remoure
constantment.
Retirar del foc i deixar-lo refredar una miqueta, però que es pugui treballar bé.
Batre junts els ous, el sucre, i la sal fins que estiguin
ben barrejats.
Afegir la xocolata fosa i batre suaument a mà fins que estigui tot incorporat.
Afegir la farina i les nous i barrejar-les fins que estiguin ben
barrejades.
Abocar la barreja en el motlle preparat i enfornar durant uns 20 o 25 minuts, segons el forn. Punxar amb un escuradents
Etiquetes::
PASTISSOS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada