VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 de setembre del 2017

"BROWNIES" DE XOCOLATA I NOUS - 2



"BROWNIES" DE XOCOLATA I NOUS

INGREDIENTS:

75 g. de mantega

300 g. de Xocolata negre de LINDT trossejat

3 ous

150 g. de sucre

½ culleradeta de sal

150 g. de nous trossejades

120 g. de farina


Untar un motlle amb mantega, o posar paper de forn al fons

Fondre la xocolata trossejada i la mantega en un recipient al bany
maria sobre foc suau o al microones, uns 20 o 30 segons, remoure
constantment.

Retirar del foc i deixar-lo refredar una miqueta, però que es pugui treballar bé.

Batre junts els ous, el sucre, i la sal fins que estiguin
ben barrejats.

Afegir la xocolata fosa i batre suaument a mà fins que estigui tot incorporat.

Afegir la farina i les nous i barrejar-les fins que estiguin ben
barrejades.

Abocar la barreja en el motlle preparat i enfornar durant uns 20 o 25 minuts, segons el forn. Punxar amb un escuradents






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada