Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 9 d’agost de 2017

PIT DE POLLASTRE FARCIT



Ingredients

Un pit de pollastre grosset

2 talls de pernil salat

Dos talls de formatge

Pebrot escalivat (es pot posat 2 pebrots de 

llauna)

Una ceba

Un tomàquet petit

3 o 4 grans d’all

½ gotet de vi sec

Crema de llet

Llorer

Oli - sal- pebre

Congelar una mica el pit de pollastre, perquè anirà millor per tallar.

Fer un tall de dalt a baix, sense acabar de tallar, salpebrar, i posar-hi el pernil, i el formatge. Fer un altre tall, salpebrar, i posar-hi el pebrot escalivat.

Tancar-ho tot i salpebrar per fora. Lligar-ho, i marcar-ho a la paella amb oli.

Tallar la ceba a juliana, i posar-la a una safata per anar al forn. Posar-hi el tomàquet els alls, i el llorer, i posar-ho al forn. A mig coure afegir-hi el vi i donar-hi la volta.

Una vegada fred, tallar ho no massa prim.
Un cop cuit, passar la ceba els alls, i la crema de llet per el mini pimer. Posar la meitat de la salsa al fons de la safata, posar el tall a sobre, i posar l’altre  meitat de la salsa a sobre. 

Tornar-ho 5 minuts al forn.


Se quedava massa sec afegir-hi una mica més crema de llet, o aigua. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada