Ingredients
Un pit de pollastre grosset
2 talls de pernil salat
Dos talls de formatge
Pebrot escalivat (es pot posat 2 pebrots de
llauna)
Una ceba
Un tomàquet petit
3 o 4 grans d’all
½ gotet de vi sec
Crema de llet
Llorer
Oli - sal- pebre
Congelar una mica el pit de pollastre, perquè anirà millor
per tallar.
Fer un tall de dalt a baix, sense acabar de tallar, salpebrar,
i posar-hi el pernil, i el formatge. Fer un altre tall, salpebrar, i posar-hi
el pebrot escalivat.
Tancar-ho tot i salpebrar per fora. Lligar-ho, i marcar-ho a
la paella amb oli.
Tallar la ceba a juliana, i posar-la a una safata per anar
al forn. Posar-hi el tomàquet els alls, i el llorer, i posar-ho al forn. A mig
coure afegir-hi el vi i donar-hi la volta.
Una vegada fred, tallar ho no massa prim.
Un cop cuit, passar la ceba els alls, i la crema de llet per
el mini pimer. Posar la meitat de la salsa al fons de la safata, posar el tall
a sobre, i posar l’altre meitat de la
salsa a sobre.
Tornar-ho 5 minuts al forn.
Se quedava massa sec afegir-hi una mica més crema de llet, o
aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada