VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 29 d’agost del 2017

PATATES AIXAFADES AMB BEIXAMEL





 ( Per aprofitar sucs de rostit)

Ingredients:

1 k. de patates

- 2 pomes

– una ceba

- panses sense pinyol

– 50 g. de mantega

– 100 g. formatge ratllat

– BEIXAMEL:

farina – llet – sal – pebre – suc de rostit.

Pelar les patates i aixafar-les ben fines.

Estofar la ceba i la poma amb el suc del rostit.

Quan ja estigui posar-hi les panses, que s’estovin uns moments.

Untar una llauna d’anar al forn amb mantega, i posar-hi una capa de patates.

Amanir-les una mica amb suc de rostit. Posar-hi la barreja de poma, ceba, i panses, escampa-hi la meitat del formatge. Fer un altre capa de patates, posar-hi la beixamel , el formatge ratllat i al forn perquè es dori.

OBSERVACIONS: També es pot fer amb oli normal si no es té suc de rostit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada