VIQUI
Seguidors
dimecres, 23 d’agost del 2017
OUS FARCITS DE RESTES DE CARN
OUS FARCITS DE RESTES DE CARN
Jo sempre els havia fet de tonyina, o sobrassada, però he provat de fer-los així, hi ha quedat molt bons !!!i es poden aprofitar restes de carns rostides que ha vegades queden una mica seques.
Calcular 2 ous per persona
Maionesa
Sal – pebre
Una cullerada de vinagre
Una mica de tomàquet fregit per adornar.
Bullir i pelar els ous.
Partir-los i treure el rovell
Agafar les sobres de carns. Trinxar al l’un, dos, tres, les restes de carn, que poden ser de pollastre, botifarra, o carn que hagi sobrat, el que sigui, junt amb els rovells d’ou durs.
Guardar-ne un parell per ratllar a sobre.
A una plata fonda barrejar la maionesa, i tot el que hem trincat amb l’un, dos, tres.
Afegir-hi, la cullerada de vinagre, sal i pebre,barrejar bé, i omplir els ous.
Ratllar els rovells que hem guardat, a sobre, i adornar amb un puntet de tomàquet fregit, i en tot cas de Ketxup
Etiquetes::
OUS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada