Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 23 d’agost de 2017

OUS FARCITS DE RESTES DE CARN






OUS FARCITS DE RESTES DE CARN

Jo sempre els havia fet de tonyina, o sobrassada, però he provat de fer-los així, hi ha quedat molt bons !!!i es poden aprofitar restes de carns rostides que ha vegades queden una mica seques.

Calcular 2 ous per persona

Maionesa

Sal – pebre

Una cullerada de vinagre

Una mica de tomàquet fregit per adornar.

Bullir i pelar els ous.

Partir-los i treure el rovell

Agafar les sobres de carns. Trinxar al l’un, dos, tres, les restes de carn, que poden ser de pollastre, botifarra, o carn que hagi sobrat, el que sigui, junt amb els rovells d’ou durs.

Guardar-ne un parell per ratllar a sobre.

A una plata fonda barrejar la maionesa, i tot el que hem trincat amb l’un, dos, tres.

Afegir-hi, la cullerada de vinagre, sal i pebre,barrejar bé,  i omplir els ous.

Ratllar els rovells que hem guardat, a sobre, i adornar amb un puntet de tomàquet fregit, i en tot cas de Ketxup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada