VIQUI
Seguidors
dimarts, 22 d’agost del 2017
CANAPÈS
BASE PER UNTAR ELS CANAPÈS
Formatge fos d’untar
Llet
Mantega fossa
Crema de llet
Posar-ho tot a un vol gran, i tot ven barrejat amb les barnilles fer pastissos.
De la barreja fer varies parts, segons les classes de canapès que has de fer.
Agafar pernil dolç i picar-lo, molt petit, i barrejar amb una de les parts.
Agafar salmó, i també picar-lo ven petit.
Agafar paté, i aixafar-lo, i barrejar.
Agafar gambes i passar –les per la paella molt poquet, netejar-les, i picar-les i també barrejar.
De tot guardar-ne una mica sense picar per adornar.
Agafar el pa de motlle sense crosta, i espolsar-hi una mica de llet, per amorosir el pa, i posar-hi una capa de la barreja preparada, i tornar a cobrir amb un altre capa de pa, i tornar a cobrir-ho, amb la farsa preparada.
Posar-ho al congelador, perquè per tallar va millor del contrari es trenca.
Poc abans de servir, treure del congelador, i tallar a quadrats.
Sobre adornar individualment a gust de cada un.
Exemple: amb ou dur, caviar, salmó, finet, una gamba, cada un el que més li agradi amb consonància amb el gust de cada canapè.
Etiquetes::
APERITIU
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada