VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 22 d’agost del 2017

CANAPÈS



BASE PER UNTAR ELS CANAPÈS

Formatge fos d’untar

Llet

Mantega fossa

Crema de llet

Posar-ho tot a un vol gran, i tot ven barrejat amb les barnilles fer pastissos.

De la barreja fer varies parts, segons les classes de canapès que has de fer.

Agafar pernil dolç i picar-lo, molt petit, i barrejar amb una de les parts.

Agafar salmó, i també picar-lo ven petit.

Agafar paté, i aixafar-lo, i barrejar.

Agafar gambes i passar –les per la paella molt poquet, netejar-les, i picar-les i també barrejar.

De tot guardar-ne una mica sense picar per adornar.

Agafar el pa de motlle sense crosta, i espolsar-hi una mica de llet, per amorosir el pa, i posar-hi una capa de la barreja preparada, i tornar a cobrir amb un altre capa de pa, i tornar a cobrir-ho, amb la farsa preparada.
Posar-ho al congelador, perquè per tallar va millor del contrari es trenca.

Poc abans de servir, treure del congelador, i tallar a quadrats.

Sobre adornar individualment a gust de cada un.

Exemple: amb ou dur, caviar, salmó, finet, una gamba, cada un el que més li agradi amb consonància amb el gust de cada canapè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada