CANAPÈS DE OLIVES
150 gr. d'olives negres sense pinyol
2 llaunetes d'anxoves
100 gr. de mantega.
1 gotet d'oli
1cullaradeta de mostassa.( això és optatiu )
1 culleradeta de suc de llimona.
1 cullerada de tàperes.
Pebre.
Pa de motlle.
Primer de tot torra una mica les llesquetes de pa de motlle, i partir - les en quatre trossets,
En un morter pica les anxoves, les olives sense pinyol i les tàperes; quan la pasta comenci a estar unida afegeix la mantega una mica estovada, com pomada, la mostassa una mica de pebre.
Barreja-ho bé i incorpora l'oli a poc a poc sense deixar de remenar.
( l’oli si pot posar, el que ja porta la llauna de les anxoves)
Finalment, afegeix un rajolí de suc de llimona (la pasta ha de quedar consistent). Serveix- sobre els quadradets de pa torrat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada