70 grams de sucre
5 fulles de gelatina ( cua de peix )
El suc de 2 llimones
6 iogurts grec
2 cullerades de melmelada del gust que més us agradi
Poseu les fulles de gelatina amb aigua freda per hidratar-les, de 15 a 20 minuts.
Pinteu molt finament el motlle amb una miqueta de mantega tova.
Escorre les llimones, i coleu-lo el suc.
Ho guardeu.
Poseu els iogurts en un bol, procediu a
escalfar el suc de les llimones al microones o
be al foc, tan punt estigui calent, afegiu-li les
fulles de gelatina ben escorregudes d’aigua i
remeneu el tot fins que estiguin ben dissoltes,
afegiu el sucre o torneu-lo a remenar.
Afegir el suc de llimona al bol del
iogurt i remeneu a un batedor de ma tota la
barreja fins que quedi com una crema.
Posar la barreja al motllo, tapar-ho amb
paper film i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores o millor un dia per altra.
Podeu adornar amb unes culleradetes de
melmelada fent algun dibuix, perquè
quedi més bonic.
També queda molt bé, si es fa sobre una
basses de maries sucre i una mica de vi dolç
ven barrejat, i aixafat i folrar els fons del
motllo. ( Això és opcional )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada