VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 16 de juny del 2017

TOMÀQUETS FARCITS








INGREDIENTS

12 tomàquets mitjans i iguals

1 llauna petita de pèsols,

1 pot petit de maionesa,

12 olives farcides

1 cabdell d'enciam,

1 llauna de tonyina

3 patates

2 ous durs

1 pebrot en conserva

sal.

PREPARACIÓ

Els tomàquets no han d'estar massa madurs. 

Amb un ganivet se'ls talla una tapa fina i amb ajuda d'una cullereta es buiden de llavors i part de la seva carn.

Es sala l'interior i es col·loquen cap per avall perquè s'escorrin.

Es pelen les patates, es renten i es fan a quadradets abans de passar-les a una cassola amb aigua freda i sal, per coure fins que estiguin cuites.

Ja en el seu punt, s'escorren, la meitat s’aixafen i l’altre meitat es barregen amb el la tonyina esmicolada, el pebrot picat, els pèsols i tres cullerades grans de maionesa.

S'uneix la resta de la maionesa amb les patates fredes aixafades o passades pel passa puré i es reserva.

Es farceixen els tomàquets amb l'ensalada i es disposen en una safata i s’adorna amb les olives farcides.

En el moment de servir, s'adorna el conjunt amb l'enciam amanida i rodanxes d'ou cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada