INGREDIENTS
12 tomàquets mitjans i iguals
1 llauna petita de pèsols,
1 pot petit de maionesa,
12 olives farcides
1 cabdell d'enciam,
1 llauna de tonyina
3 patates
2 ous durs
1 pebrot en conserva
sal.
PREPARACIÓ
Els tomàquets no han d'estar massa madurs.
Amb un ganivet se'ls talla una tapa fina i amb ajuda d'una cullereta es buiden de llavors i part de la seva carn.
Es sala l'interior i es col·loquen cap per avall perquè s'escorrin.
Es pelen les patates, es renten i es fan a quadradets abans de passar-les a una cassola amb aigua freda i sal, per coure fins que estiguin cuites.
Ja en el seu punt, s'escorren, la meitat s’aixafen i l’altre meitat es barregen amb el la tonyina esmicolada, el pebrot picat, els pèsols i tres cullerades grans de maionesa.
S'uneix la resta de la maionesa amb les patates fredes aixafades o passades pel passa puré i es reserva.
Es farceixen els tomàquets amb l'ensalada i es disposen en una safata i s’adorna amb les olives farcides.
En el moment de servir, s'adorna el conjunt amb l'enciam amanida i rodanxes d'ou cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada